Se vagter, håndtér vagtbytte og hold styr på din arbejdsplan ét sted.
Ret en allerede registreret vagt.
Det sletter alle check ind/check ud-registreringer. Vagtplanen og medarbejderne bliver ikke slettet.
Læste notifikationer slettes automatisk efter 72 timer.
Vælg hvilken af dine vagter du vil tilbyde i bytte.
Hvordan skal dit check ind registreres?
Flere funktioner uden at fylde bundmenuen.
Ændrer medarbejderens viste navn i hele Youmi Staff.
Opdatér medarbejder, dato, tid eller funktion.
Kun managers kan ændre en medarbejders roller og kompetencer.
Du kan ændre kontaktoplysninger, men ikke dit navn.